20 droomauto's in de verhuur Beste prijs-kwaliteitverhouding Een Nederlands bedrijf Wij bestaan sinds 1997 Persoonlijk advies nodig? Bel 026-36 22 913!

Te huur - Mercedes-Benz SLS 6.3 AMG

Nu reserveren/boeken!

De SLS AMG is een supersportwagen

Mercedes SLS huren? Het resultaat is indrukwekkend: een supersportwagen met techniek uit de racesport. De SLS AMG maakt indruk met zijn puristisch design, consequente lichte constructie en superieure dynamische eigenschappen. De vleugeldeuren vormen ongetwijfeld het stilistische hoogtepunt. Het interieur biedt al het comfort dat u van een supersportwagen mag verwachten.

Tarieven

Vleugeldeuren geven deze bom op wielen aanzien! Een zeer indrukwekkende auto.
  • € 2.195,-
  • Alleen verhuur per dag.
Nu reserveren/boeken!

Mercedes-Benz SLS 6.3 AMG specificaties

  • 6300 cc
  • 8
  • 563 pk
  • automatisch
  • 1623 kg
  • 317 km/u
  • 0-100 km/u in 3.7 sec.

Na de grote en indrukwekkende SLR de ambitieuze 911-killer pur Sang! Wat is deze auto mooi. En wat gaat hij hard!

Een Mercedes SLS huren?

Dat kan bij Exotic Cars! Mercedes SLS huren, en zelfstandig rijden en genieten van al dit vermogen onder de lange motorkap. De Mercedes-Benz is een sportwagen puur sang van de Duitse automobielconstructeur Mercedes-Benz die van 2009 tot 2014 gebouwd is. De auto wordt aangedreven door een 6.2 liter V8 met 571 PK. Ik zeg: genoeg toch? Trouwauto huren? Je bent veel te snel bij de bruid man. Eerst maar een rondje om de kerk dan? De Mercedes SLS AMG wordt gezien als de reïncarnatie van de legendarische 300 SL Gullwing. Beide auto’s hebben een prachtige lange neus. De zitplaatsen zijn relatief ver naar achter, en beide auto’s hebben vleugeldeuren. De Gullwing moest de vleugeldeuren plaatsen vanwege de noodzaak van het frame, echter bij de SLS was het puur het designelement. Deze luxe auto huren? Het kan bij Exotic Cars. Wil jij volledig zelfstandig rijden? Bel ons en wij helpen je graag.

Geschiedenis Mercedes SLS 

Deze Het begon allemaal eind 2007 met de SLS AMG. En werd voor het eerst gezien op de weg met een carrosserie van de Dodge Viper zij het aangepast met zwarte tape en plastic opzetstukken. In 2008 werd de autovoor het eerst voorzien met eigenkoetswerk en in september 2009 op de IAA in Frankfurt geïntroduceerd. De SLS AMG heeft de plaats van de SLR McLaren ingenomen. Met 571 PK en bij 6.800 tpm een maximumkoppel van 650 NM, een beul van een auto! En van 0 naar 100 kilometer per uur in 3.8 seconden!

Waarom een Mercedes SLS 6.3 AMG huren?

Waarom een goede reden hebben om deze Mercedes SLS te huren… hij is gewoon verschrikkelijk mooi! En rijd beestachtig lekker! Zakelijk goed voor de dag komen? Dat komt wel goed. Of in het huwelijksbootje stappen en deze trouwauto huren. Natuurlijk huur je de Mercedes SLS 6.3 AMG bij Exotic Cars. Als kersvers bruidspaar mag je wel opvallen,toch? De vleugeldeuren vallen immers enorm op als je uitstapt. Als je zo maar met een zakenrelatie op stap gaat met de SLS is genot gegarandeerd! Wat is er leuker om dit geweld te ervaren. Een keer anders dan met je dagelijkse auto. Wil je de directie of een werknemer een kado aanbieden?een jubileum? Of heeft uw account Geef hem of haar een sportauto voor een dag en uit ervaring weten wij dat dit enorm gewaardeerd word! Bel of mail ons gerust als u vragen of wensen heeft. Ons team helpt u graag!

Exotic Cars

Interesse in het huren van een exclusieve auto? Of heeft u een vraag?
Vul dan het contactformulier in.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens op onze website. Voor meer informatie bekijk onze Privacyverklaring.