20 droomauto's in de verhuur Beste prijs-kwaliteitverhouding Een Nederlands bedrijf Wij bestaan sinds 1997 Persoonlijk advies nodig? Bel 026-36 22 913!

Te huur - Porsche 911 Carrera 4S Cabrio

Nu reserveren/boeken!

De legende van de 911 Carrera

Deze auto heeft zelfs een Porsche 911 sportchrono. Zo kan je de ronde tijden bijhouden op het circuit! De legende van Porsche. Deze 997 vierwiel aangedreven sportcabrio uit de klassieke 911-serie geeft een fantastische rijervaring. Porsche 911 huren? Voor zakelijk of particulier gebruik, deze Porsche is altijd representatief. Een succesvolle uitstraling en prachtige vormgeving gekenmerkt door stijl en klasse. Combineer dat met spectaculaire prestaties. Porsche 911 cabrio huren? Deze sportauto heeft het allemaal!

Tarieven

Deze Porsche Carrera 911 4S Cabrio, is bijzonder populair. Wees er dus op tijd bij!
 • € 500,-
 • € 150,-
Nu reserveren/boeken!

Porsche 911 Carrera 4S Cabrio specificaties

 • 3596 cc
 • 6
 • 355 pk
 • handmatig
 • 1395 kg
 • 300 km/u
 • 0-100 km/u in 4,7 sec.

Voor zakelijk of particulier gebruik, huurt u deze representatieve Porsche cabrio bij Exotic Cars. Het ultieme rijplezier van een sportauto met een maximaal gevoel van vrijheid.

Porsche 911 Carrera 4S Cabrio huren

Altijd al in een prachtige Porsche 911 cabrio willen sturen, een jongensdroom die uit komt? Porsche 911 huren?Exotic Cars is het bedrijf waar je deze Porsche kunt huren. Deze Porsche zit bomvol accesoires. Zo beschikt deze Porsche over een hi-end geluidssysteem van Bose, dus heerlijk cabrio rijden met je favoriete muziek! Of je nu relaxed wilt toeren of sportiever wilt rijden, deze auto heeft het allemaal. Porsche staat bekend om zijn aërodynamische vormgeving, iets wat je direct terug voelt in zijn rij-eigenschapen. Over rij-eigenschappen gesproken? De heerlijk brullende zes cilinder boxer motor (met 355 pk) drukt je stevig in de sport stoelen. Deze cabriolet geeft je het maximale gevoel van vrijheid waarbij je kunt genieten van de omgeving. Exotic Cars bied jou de mogelijkheid om volledig zelfstandig te rijden.

911 Geschiedenis

Eind 1963 toonde Ferdinand Porsche op de autosalon van Frankfurt voor het eerst zijn model 901 de vroege voorloper van de huidige Porsche 911. Een voor die tijd een bijzondere snelle auto met een krachtige 2.0 liter luchtgekoelde 6 cilinder motor die achterin de auto geplaatst was. Deze motor leverde maar liefst 130 pk. De 911 haalde in maar liefst 8.9 seconden de 100 kilometer per uur. De huidige Porsches zijn ongeveer twee keer zo snel. Wist u overigens dat het woord “Carrera” het spaanse woord voor race is? In verband met het uitbrengen van de Porsche Carrera op de Amerikaanse markt en de daar geldende strenge wetgeving op het gebied van veiligheid heeft Porsche toen al de lat hoog gelegd betreffende veiligheid. Wellicht dat u zich kunt herinneren dat ook onze Rijks Politie vele jaren vanuit de Porsches op onze snelwegen toezicht hield. Bij ons geen oude Porsches te huur maar een nieuwe Porsche 911 huren? Dat kan!

Porsche 911 huren?

Zakelijk goed voor de dag komen? Dankan je een Porsche 911 huren. Of met de mooie bruid naast je een cabrio rijden met de zon op de gezicht? Natuurlijk huur je een Porsche cabrio bij Exotic Cars. Als ondernemer ga je met je beste klanten lunchen of dineren. Wat is er leuker om dan je klant op te halen met passend vervoer. Een keer anders dan met je dagelijkse auto. Heeft de directie of een werknemer een jubileum? Of heeft uw account manager een prachtige deal gesloten voor u? Geef hem of haar een sportauto voor een dag en uit ervaring weten wij dat dit enorm gewaardeerd word! Heeft u vragen of wensen? Bel of mail ons gerust. Ons team helpt u graag!

Exotic Cars

Interesse in het huren van een exclusieve auto? Of heeft u een vraag?
Vul dan het contactformulier in.

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens op onze website. Voor meer informatie bekijk onze Privacyverklaring.