20 droomauto's in de verhuur Beste prijs-kwaliteitverhouding Een Nederlands bedrijf Wij bestaan sinds 1997 Persoonlijk advies nodig? Bel 026-36 22 913!

Te huur - Porsche Carrera S (type 991)

De zevende generatie 911

De 911 Carrera S (type 991) is weer krachtiger en sneller geworden! De nieuwe 991 is de nieuwste afstammeling van het oermodel een evolutie op de 911-reeks. Met zijn zeventraps PDK-transmissie met dubbele koppeling- in Sport of Sport Plus stand schakelt de versnellingsbak met heftige klappen naar de volgende versnelling. Geweldige rijeigenschappen heeft deze 911. In de normale stand rijden kan natuurlijk ook! Schakelen met de gefixeerde schakelflippers geven je het sportieve ultieme rijgevoel.

Tarieven

Deze Porsche 911 Carrera S Coupé, is bijzonder populair. Wees er dus op tijd bij!
  • € 725.-
  • € 195.-
Nu reserveren/boeken!

Porsche 911 Carrera S Coupé specificaties

  • 3800 cc
  • 6
  • 400 pk
  • automaat, 7-speed PDK
  • 1460 kg
  • 302 km/u
  • 0-100 km/u in 4 sec

Zeldzaam mooi, voor zakelijk of particulier gebruik, huurt u onze nieuwe "Porsche 911 Carrera S Coupé" bij Exotic Cars? Compleet uitgerust met luid sportuitlaatsysteem en sport-kuipstoelen!

Porsche 911 Carrera S coupé huren

Deze fantastische Porsche 911 als mooie trouwauto huren voor uw bruiloft? Exotic Cars helpt u dit te realiseren. U beleeft een perfecte dag met deze icoon uit Stuttgart als trouwauto! Zelf rijden met je geliefde en samen genieten van deze speciale dag. Arriveer in stijl bij het gemeentehuis. Alle ogen zijn op jullie gericht. De zilveren 911 past qua kleur bij elke trouwjurk of trouwpak. Stijlvol, maar zeker niet saai! Voor wie de sportuitlaat wil laten brullen, zet hem aan! Ben je bescheiden van aard, hij kan ook uit. Het is zonnig buiten? Hup, dakje open. Rijden met het dak open geeft je het maximale gevoel van vrijheid. Maak een afspraak om de auto te komen passen!

Zakelijke incentive

Als ondernemer maak je de nodige uurtjes wel. Beloon u zelf of een zakenrelatie in de vorm van een dag of weekend in één van onze sport auto’s. Altijd al een keer willen rijden in een recente Porsche 911? Of met uw vrouw een weekendje weg? Met passend vervoer, natuurlijk! Een cadeaubon bestellen? Wij zorgen ervoor! Bel of mail met Exotic Cars, wij helpen u graag!

Exotic Cars

Interesse in het huren van een exclusieve auto? Of heeft u een vraag?
Vul dan het contactformulier in.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens op onze website. Voor meer informatie bekijk onze Privacyverklaring.