20 droomauto's in de verhuur Beste prijs-kwaliteitverhouding Een Nederlands bedrijf Wij bestaan sinds 1997 Persoonlijk advies nodig? Bel 026-36 22 913!

Over ons

Exotic Cars is geboren uit onze passie voor sportwagens. Ruim 20 jaar geleden zijn we gestart met de sportautoverhuur in het hogere segment. Het Gelderse Arnhem is de thuishaven van Exotic Cars. ‘Exotic Cars’, een naam in de exclusieve autoverhuurbranche die bekend werd door heel Nederland. Een team van autoliefhebbers dat dagelijks klaar staat om U als klant te voorzien van een exclusieve huurauto. Zelf rijden en genieten! Al vanaf het begin van oprichting leverden we b.v. het merk Ferrari bij Exotic Cars. Tegenwoordig voeren we de merken Alfa Romeo, Bentley, BMW, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche en Rolls Royce. Een greep uit onze collectie. We hopen in de nabije toekomst deze mooie collectie te mogen uitbreiden met andere exclusieve exoten.

Voor de toekomst hopen we u te mogen voorzien van een zo hoog mogelijke service wat betreft autoverhuur.

Met vriendelijke groet,
Michael Mulder

Exotic Cars

Interesse in het huren van een exclusieve auto? Of heeft u een vraag?
Vul dan het contactformulier in.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens op onze website. Voor meer informatie bekijk onze Privacyverklaring.