20 droomauto's in de verhuur Beste prijs-kwaliteitverhouding Een Nederlands bedrijf Wij bestaan sinds 1997 Persoonlijk advies nodig? Bel 026-36 22 913!

Te huur - Porsche Boxster S 987

Nu reserveren/boeken!

De Boxster S is een supersport cabrio!

De sportauto onder de roadsters, met een motorgeluid zoals geen ander. Een tweezitter die extreem behendig is. Sportief rijplezier ten top! Deze oogstrelende zilveren Porsche reageert direct op elke beweging van het gaspedaal. Ervaar zelf hoe de sportiviteit en het comfort van deze sportwagen u naar hogere sferen brengt.

Tarieven

Een betaalbare Porsche cabrio die er ook nog eens heerlijk uit ziet! Wees er dus snel bij.
 • € 350,-
 • € 120,-
Nu reserveren/boeken!

Porsche Boxster S 987 specificaties

 • 3200 cc
 • 6
 • 295 pk
 • handmatig
 • 1345 kg
 • 268 km/u
 • 0-100 km/u in 5,2 sec.

Trouwauto huren? Of zo maar een sportauto huren voor een dag? De Porsche Boxster S is bij Exotic Cars te huur!

Porsche Boxster S huren 

Wie wil deze trouwauto niet huren. Deze Porsche Boxster S huren? Iedereen toch? In deze prachtige Porsche Boxster S sturen, een Porsche cabrio, een droom van een auto. En wilt u deze Porsche huren? Dat kan bij Exotic Cars. Deze Porsche Boxster S zit bomvol extra luxe. Zo beschikt deze Porsche over een interieur van leer en een chrome sport-uitlaat, dus heerlijk cabrio rijden met hoorbaar sportief motorgebulder! Natuurlijk kan je deze luxe auto ook huren om relaxed te toeren of sportief te rijden. Deze exclusieve auto huren om met een zakenrelatie op pad te gaan? Jazeker! Gewoon Exotic Cars even bellen. Mailen kan natuurlijk ook. Exotic Cars biedt jou de mogelijkheid om volledig zelfstandig te rijden. Wie wil er nou niet een sportwagen huren en met het zonnetje heerlijk op je hoofd rond rijden. Heb je al eens eerder in de Porsche Boxster gereden, huur dan de Porsche 911 een keer. De Porsche 911 Carrera is welliswaar de grotere broer van de Porsche Boxster S, echter wil het niet zeggen dat de 911 betere rijeigenschappen heeft dan de Boxster S. Het middenmotorconcept is natuurlijk ideaal voor de goede gewichtsverdeling en dat maakt de Boxster een sportauto die veel sportiever is dan zijn imago wellicht doet geloven. Met zijn 295 pk sleurt de auto je tot ver boven de toegestane maximum snelheid. Oppassen dus!

Porsche Boxster geschiedenis

In 1996 lanceerde Porsche de Boxster als model onder de populaire 911. Wist u dat de Nederlandse ontwerper Harm Lagaay deze ontworpen had en dat deze sportauto geinspireed was op de Porsche 356 Cabriolet? De conviguratie is zoals bij Porsche hoort, motor en aandrijving achterin. De naam is voortgekomen van de samentrekking van roadster en boxer. De Boxster heeft altijd een zescilinder motor en altijd volgens het boxer-principe. De eerste Boxster was een 2.5 liter blok met 205 pk en had een modelcode 986. Toen in 1999 het gamma werd uitgebreid met een krachtige 252 pk motor, de Boxster S. De Boxster S kreeg in 2002 een kleine facelift, waarbij de motoren meer power kregen, hierna was het tijd voor een nieuwe generatie Boxster met de meldcodenaam 987, deze verscheen in 2005. Het vermogen steeg van de gewone naar 240 pk en de S kreeg een 280 pk. In 2009 kreeg de Boxster weer een facelift en werd er een schepje bovenop gedaan. Vanaf 2012 verscheen er een compleet nieuwe Boxster die luisterd naar de naam 981. Een stuk zuiniger dan zijn voorganger, maar minstens zoveel power! Waar is het einde… Porsche Boxster S huren

Waarom een Porsche Boxster S huren?

Gewoon omdat het leuk is! Zakelijk goed voor de dag komen? Als ondernemer ga je met je beste klanten lunchen of dineren. Wat is er leuker om dan je klant op te halen met passend vervoer. Of als bruidegom met je mooie bruid naast je een cabrio rijden met de zon op de gezicht? Heeft de directie of een werknemer een jubileum? Of heeft uw account manager een prachtige deal gesloten voor u? Geef hem of haar een sportauto voor een dag en uit ervaring weten wij dat dit enorm gewaardeerd word! Porsche Boxster S huren? Heeft u vragen of wensen? Ons team helpt u graag, dus bel of mail ons!

Exotic Cars

Interesse in het huren van een exclusieve auto? Of heeft u een vraag?
Vul dan het contactformulier in.

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens op onze website. Voor meer informatie bekijk onze Privacyverklaring.