20 droomauto's in de verhuur Beste prijs-kwaliteitverhouding Een Nederlands bedrijf Wij bestaan sinds 1997 Persoonlijk advies nodig? Bel 026-36 22 913!

Ferrari toekomst in Eternità

Ferrari heeft ontwerpers gevraagd om hun ideeën voor de toekomst van het merk in te sturen voor een speciale Design Contest!

Uit deze contest zijn interessante ontwerpen naar voren gekomen, allemaal bijzonder (mooi) op hun eigen manier. Het ontwerp dat uiteindelijk het beste bij Ferrari in de smaak viel was het Ferrari Eternità concept.

De Eternità werd bestempeld als een ‘volbloed hypercar‘ met veel techniek van de volgende generatie bolides. Het concept is afkomstig van de uit Seoul afkomstige Kim Cheong Jo, Ahn Dre, Lee Sahnseok – studenten aan de Hongik University.

De Eternità was op de voet gevolgd door de Xezri van Samir Sadikhov uit Azerbeidzjan – verbonden aan een studio in Turijn.

De derde keuze ging uit naar de Cavallo Bianco van Henry Cloke en Qu Haitao van de RCA uit Londen.

Exotic Cars

Interesse in het huren van een exclusieve auto? Of heeft u een vraag?
Vul dan het contactformulier in.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens op onze website. Voor meer informatie bekijk onze Privacyverklaring.